Skip to main content

Er du interessert i kaniner?
Vil du bli med i et organisert kaninmiljø?

Velkommen som medlem i Norges Kaninavlsforbund

Nyhet: nå kan du melde deg inn til meget gunstig pris: for kun kr 400 for senior og kr 200 for junior(tom 17 år) så blir du medlem ut 2024!

Gå inn på skjema på denne siden, fyll inn listen og send inn. Betal beløp som vist i start på liste.  Tilbudet gjelder kun nye medlemmer

Velkommen som medlem i NKF

Ta gjerne kontakt med oss på medlem@nkf-kanin.no

 

– Da håper vi i Norges Kaninavlsforbund at du finner det interessant og vi ønsker alle velkommen som medlem i et aktivt kaninmiljø. Enten du har én kanin, eller flere, er ikke det av betydning. Våre 30 lokale foreninger er spredd rundt om i landet. Disse har medlemsmøter, arrangerer utstillinger og mange andre aktiviteter.

Medlemmene finnes i alle aldersgrupper. Når du blir medlem i en lokal forening, går du også inn i NKFs register. Da vil du få tilsendt medlemsbladet «Tidsskrift for Kaninavl», som utgis med 8 nummer i året. Her vil du finne forskjellige artikler og bilder, som for eksempel: Presentasjon av kaninraser. Tips om fôring og stell. Du kan se og lese om hvordan andre kaninoppdrettere har det, du vil da få et innblikk i kaninstaller og burtyper, samt mange andre nyttige råd.

Som medlem kan du bli med på alle våre utstillinger og hoppekonkurranser rundt om i landet. Dine kaniner blir bedømt av våre autoriserte dommere, og blir registrert/stambokført. Ta kontakt (per telefon, brev eller e-post, se vår liste over kontaktpersoner), så vil du få mer informasjon, og få vite om nærmeste lokalforening.

NKFLogo