Skip to main content

Er du interessert i kaniner?
Vil du bli med i et organisert kaninmiljø?

Velkommen som medlem i Norges Kaninavlsforbund

Nyhet: nå kan du melde deg inn til meget gunstig pris: for kun kr 400 for senior og kr 200 for junior(født i 2006 eller senere) så blir du medlem ut 2023!

Gå inn på skjema på denne siden, fyll inn listen og send inn. Betal beløp som vist i start på liste.  Tilbudet gjelder kun nye medlemmer

Velkommen som medlem i NKF

 

– Da håper vi i Norges Kaninavlsforbund at du finner det interessant og vi ønsker alle velkommen som medlem i et aktivt kaninmiljø. Enten du har én kanin, eller flere, er ikke det av betydning. Våre 30 lokale foreninger er spredd rundt om i landet. Disse har medlemsmøter, arrangerer utstillinger og mange andre aktiviteter.

Medlemmene finnes i alle aldersgrupper. Når du blir medlem i en lokal forening, går du også inn i NKFs register. Da vil du få tilsendt medlemsbladet «Tidsskrift for Kaninavl», som utgis med 8 nummer i året. Her vil du finne forskjellige artikler og bilder, som for eksempel: Presentasjon av kaninraser. Tips om fôring og stell. Du kan se og lese om hvordan andre kaninoppdrettere har det, du vil da få et innblikk i kaninstaller og burtyper, samt mange andre nyttige råd.

Som medlem kan du bli med på alle våre utstillinger og hoppekonkurranser rundt om i landet. Dine kaniner blir bedømt av våre autoriserte dommere, og blir registrert/stambokført. Ta kontakt (per telefon, brev eller e-post, se vår liste over kontaktpersoner), så vil du få mer informasjon, og få vite om nærmeste lokalforening.

NKFLogo