Skip to main content
Nyheter

Nordisk Kanin standard

Minner om denne som alle kaninoppdrettere burde hatt:

Nå er endelig Nordisk kaninstandard komt ut som elektroniske versjon. Den er lagt om pga att det er enklere å holde den oppdatert hos alle, samt enklere  å navigere osv. Og så kan vi ha den med oss på mobil/ pc der som vi er.

Den er nå i salg, kun her hos oss i Norges Kainavlsforbund. For kun kr 300,- så får du din egen versjon tilsendt, og alle oppdateringer automatisk så lenge som du er medlem hos NKF.

Send kr 300 til vipps nr 505396 eller til bankkonto nr 51040516763. merk innbetaling med: Standard og din mail add

Nordisk kaninstandarden er en bok som inneholder oppsett av alle kaninraser, og hvordan hver rase skal se ut. Utstillingsregler og generelle bestemmelser i forbindelse med kaninutstilling. Så har du en rase som du er spent på hvordan den skal se ut, så bør NS være i ditt eie

Leave a Reply