Skip to main content
Ukategorisert

Vandrepokaler på LUU/LU

En liten påminnelse, Sportsutvalget ønske flere tilbakemeldinger:

TIL ALLE FORENINGER/LAG TILKNYTTET NORGES KANINAVLSFORBUND.

Vi i Sportsutvalget vil med dette innhente foreninger/lag sine synspunkter på det videre arbeidet med å finne en lettere måte å premiere alle raser/varianter på LU/NM. Dagens pokaler er blitt mye dyrere, og gravering bli det færre og færre som utfører, samt prisene er blitt høye. Pokalene i seg selv er fine, men litt tungvinte å både få gravert, og å ta med seg. På LU/NM 2024 fikk dere presentert en planket som var en tanke fra oss når det gjaldt fremtidige premieringer. Prisen på disse er mye rimeligere, og ikke minst mye lettere å frakte med seg fra utstillingen. Gravering av disse er også mye lettere da de ikke må inn til gravering. Disse vil også gi rom for flere premier, også til mer sjeldne raser, som ikke er så ofte høyt på premielista, da kan en slippe å slå sammen raser/varianter.

HER KOMMER INFO OM PRISER:

Nye pokaler lik størrelse som er i dag:                  kr. 1800 – 2000 (varierer litt fra grossister)

Gravering pr. i dag                                                          kr. 300,- pr. pokal

Vi kan få like pokaler som vi har i dag, men de er på 9 og 12 cm. høyde til en pris av kr. 600 – 700 (varierer her også)

Planketten som ble vist på tinget:

Plankett i den størrelsen som vist                           kr. 340,- med skilt og gravering

Gravering pr. i dag                                                          kr. 100,- pr.  skilt

Nå ønsker sportsutvalget at dette tas opp med medlemmene på medlemsmøter. Vi ønsker også tilbakemelding fra Juniorene om medaljer like de som blir utdelt til seniorene er kjekke å få, eller om det er andre alternativ som er ønsket.

Forslaget må besvares av foreningene innen 30.05.24 til Elin Stangeland på mail:

jennista@online.no

Avgjørelsen blir tatt etter det flertallet ønsker.

 

Med hilsen fra oss i sportsutvalget

Arild (leder), Aleksandra og Elin

 

Leave a Reply