Skip to main content
Nyheter

Velkomstbrev LU/NM24

By januar 21, 2024No Comments

Då skal velkomstbrev og info om dine påmeldte dyr/produkt blitt sendt ut via mail. Vi ber dere alle sjekke så fort så mulig om det er noen feil i oppsettet. Vi vil også på denne utstillingen tilby å bytte påmeldte dyr frem til onsdag 31/1. Ønske du å bytte, så gjør du følgende: Send en  SMS til Svein Ødegård på tlf 95930906. Her må du først skrive hvilke katalog nr som skal endres, og hva som skal inn: V øre og reg nr samt vekt. Har nyinnsatt kanin ikke reg nr, så må info om fødseldato, kjønn, far og mor info med. Endres farge så må det også tas med. Det er ikke lov å endre til annen rase. Er det andre ønsker, om å sette dyr til salgs osv, så kan det og gjøres over SMS til samme mobil nr. Husk å alltid oppgi katalog nr

Har du meldt på dyr og ikke fått mail i dag, så må du også ta kontakt med Svein

Lykke til alle sammen

Leave a Reply