Skip to main content
Nyheter

Terje Engh vinne i Trødelag

By januar 13, 2024No Comments

I helgen 12.-14/1-24 arrangerte Nord-Trøndelag Kaf sin vinterutstilling i Skatval Samfunnshus. 151 dyr ble påmeldt. Dommere Per Egil Hagen og Johnny Lyshaug finner mange fine dyr. Blant annet 3 stk 96 p hermelin viltgrå/jerngrå til Terje Engh. Når det i tillegg finnes en 95,5 p hu i samme stamme, så blir det en meget fin poengsum på totalt 383,5 på Engh. Han får også BiM. 2. plass går til Bjarne Øygard med liten sølv og 287 p. Med samme poengsum og samme rase kommer den nye dommer eleven, Øystein Osland på 3 plass. Best i Show blir ei stor Sølv hu til Iren Storli. beste Junior blir Ola og randi Uvvas med Thyringer og 379,5 p.

Katalog med premielister ligger her

Gratulere alle med flotte resultat

Nå gleder vi oss til LU

Leave a Reply