Skip to main content
Nyheter

Terje Engh vinne nyttårsutstillingen

By januar 7, 2024No Comments

Askim og omegn KAF arrangerte sin nyttårsutstilling i Kirkeby Grendehus, Eidsberg 6.-7 januar 2024. 196 kaniner ble påmeldt , og dommere Gullik Klepaker, Svein Lundgren og overdommer Svein Clausen fant frem til mange gode dyr. De fineste var Terje Engh sine hermeliner og 287 p. Han får også Best i Show med en hann i 96 p. Kari Jørgenrud-Dahl tar sølvplassen med sine Rex i Castor. 3.plass går til Johnny Lyshaug. BiM, dvs utstillingens beste hu er Svein Clausen eier av. Ei liten sølv hu i 96 p. Beste junior ble Anna Jørgenrud-Dahl med hermelin og 11 plass. Geir Klepaker var med som dommer elev på utstillingen.

Takk til alle som var igjen og var med å ryddet ned bur etter endt utstilling. Alle bur var ute etter kun en time

Komplett katalog finner du her

Leave a Reply