Skip to main content
Nyheter

Planlegg et givende kaninhold

By desember 15, 2023No Comments

Julen står foran oss og vi kan endelig se fram mot rolige dager. Kanskje får vi litt ekstra tid til dyrene våre også. Vi er opptatt av at dyrene skal ha det godt og derfor minner vi om Kaniner om vinteren hefte som er laget.

Rasekaninavl er kanskje noe for deg som ønsker å bidra med noe egenprodusert mat til middagsbordet. Les gjerne selvforsyning med kaniner  og Vekstevne og vekstkurver for kaninraser

Er du i tvil om hvilken rase valget skal falle på vil vi anbefale deg å klikke deg inn  her, då kommer du til raseoversikt og presentasjon av disse

Vårt store juleønske er enda flere medlemmer:

Velkommen skal du være, for hurtig og enkel innmelding så går du inn på denne siden . Her er det en link til et skjema som du sende inn. Så vippse du oppsatt beløp, og «vipps» så er du medlem både i Norges kaninavsforbund og det lokallaget som du selv ønske. Husk spesialpriser til nye medlemmer:-) Som medlem så får du det meget flotte «Tidsskriftet for kaninavl», 8 ganger i året. Gamle tidsskrift kan du lese gratis her.

Då vil vi tilslutt ønske dere alle en god og fin juletid og godt nytt år

Forside foto: Hannah Jønsson

Leave a Reply