Skip to main content
Nyheter

Bente og Otto Torland til topps på høstutstillingen

By november 18, 2023No Comments

Høstutstilling i Auli ble vellykket dag med 117 katalognummer og dommere Svein Lundgren og Johnny Lyshaug. Dagen var preget med litt uferdige pelser, som er helt forståelig når mange kaniner var bare 5-6 månader gamle. Det ble også registert veldig mange kaniner. Det var også marsvin utstilling i samme lokalet med dommere fra Skotland. Til våres overraskelse fikk vi utstillare også fra Sørlandet, veldig hyggelig at dere tok turen. I løpet av dagen dukket opp flere publikum enn før, både kjente og ukjente.

Vi gratulere Bente og Otto Torland som vinnere og også BIS med ei flott Thyringer hu. Johnny Lyshaug tar andre plassen , og også BiM med Alaska. Knut Harald Trintrud tar bronse med Hvit land.

Vi ses igjen i Januar

Komplett katalog med premieliste finner dere her

Leave a Reply