Skip to main content
Nyheter

5 x 96 p til Rune Martens

By november 18, 2023No Comments

Rogaland Kal arrangerte lørdag 18/11-23, Forus Open på travbanen, og hele 278 katalog nr ble påmeldt. Sturle Skeidsvoll, Kjell Helge Jåtun og Bjørn Egeland var dommere , med Sindre Bergsagel som overdommer. Dei fant frem til mange flotte dyr, og aller finest er stripen med poeng som Rune Martens fikk. Han stille 19 stk tan og får: 5 stk i 96, 9 stk i 95,5, og resten i 95. Gratulere med årets avl, Rune. Dette lukte det svidd av. Han får og BiM med en tan hu. BiS tar Arild Netland med den siste 96 poengeren for dagen, hermelin viltgrå hann. Arild kommer og på andre plass. Bronse går til Bergen, og dei flotte Perle Ekorna til Thor Baste Spurkeland. Beste junior blir, som på LUU, Hedda Buene Fjell med en meget sterk 5.plass,  med Even Seland Nesse rett i hælene på en 6.plass

Gratulere alle med flotte resultat.

Komplett katalog ligger her 

Leave a Reply