Skip to main content
Nyheter

Dvergraser mot kjemperaser på Bjerkreim

By september 23, 2023No Comments

Det skulle vise seg att dette var utstillingen der dei aller største og aller minste rasene skulle dominere på premielista. Selvsagt også pga at det var mange i disse kategoriene. Men til slutt så ble det dvergene som tok dei jeveste prisene. Arild Netland vinne med sine Chinchilla farga hermeliner. Han har og best i motsatt. Terje Engh kommer på andre plass med dverg vedder. Han får og BiS etter århundrens lengste BiS-uttak:-) Tredje plassen går til fjorårets vinner, Christine Midtun, det også med hermelin. 4 plassen går til Ruta Cepauskaite med belgisk kjempe. Beste Junior blir Sina Ødegård på 10 plass med Dverg Hare

Katalog og premieliste er her

Klasse C, junior: fra v. Lotta Fjordheim og Elias Matnisdal, med leder i JOSK, Kjell Helge Jåtun i mitten

Verdens lengste BiS uttak. 2 gode dyr er konklusjonen til Dommere Bjørn Egeland og Kjell Helge Jåtun. Dverg vedder vinner til slutt

Mange folk innom på standen til JOSK under Bjerkreimsmarken 2023

Nr 2 i klasse L og BiS på Terje Engh

Leave a Reply