Skip to main content
Nyheter

Sesongstart

By august 23, 2023No Comments

Då var sommeren snart over, og vi nærme oss ny sesong for utstillinger for kaniner i Norge. Først ut er den tradisjonelle utstillingen som Jæren og Sandnes kaninalslag arrangere under Bjerkreimsmarken på Vikeså 21.-22. september. Viktig her å merke at dei har endret utstillingen til å gjelde fra fredag til lørdag, då det skal være sprangridning i hele hallen, søndag. Dvs at dyr kan settes inn torsdag kveld eller iløpet av fredagen. Bedømmelse lørdag og premieutdeling og uttak av dyr lørdag kl 1530. Husk at vi og har en egen juniorklasse. Se annonse for mer info.

Frist for påmelding søndag 17/9

Kaninhopping og hele lørdagen

Annonse-Vikesa (1)

Etter Bjerkreim så kommer utstillingene på rekke og rad, kun med en liten pause før LUU/NM i Bergen i starten av november.

Utstillingskalenderen finner du her

 

Leave a Reply