Skip to main content
Nyheter

Fremtidige landsutstillinger

By juni 11, 2023No Comments

Våre viktigste samlingspunkt gjennom året er LUU/NM i november og LU/NM i februar. Vi er så heldige at Bergen KAF har tatt på seg LUUen i november 2023, og LU/NM 2024 arrangeres av Indre Østland i feb 24. Fremtidige LUUer og LUer fra nov24 er ledige og vi søker arrangør av disse utstillingene.  Er det noen lag/foreninger som kunne satt seg ned og sett på om det var deres tur nå for en LU/LUU. Snakk gjerne med naboklubb, om det er mulig med sammarbeid f eks. Vi oppfordre alle foreninger/lag til å diskutere dette internt, og se om det er mulig å få til noe. Vi venter spent. Spørsmål og mer info tas med leder Svein Clausen

Utstilling er kjekt og meget lærerikt

PS: NKF støtte alle arrangører av LU/NM og LUU/NM med kr 10 000,-.  NKF er og villige med hjelp under arr, f eks så kan datautvalget ta påmelding og sekretæriat under utstillingen.

Leave a Reply