Skip to main content
Nyheter

Utstillings sesongen 2023/24

By mai 24, 2023juni 14th, 2023No Comments

Styret i NKF har hatt en diskusjon ang påmelding av kaniner til utstilling, og hvordan dette kan gjøres for å få mest mulig dyr på utstillingen, og mest mulig av påmeldte dyr og på plass i utstillingslokalet. Vi ønske å oppfordre arrangørene om at de kan tillate at utstillere kan få lov til å bytte dyr, nesten helt frem mot bedømmelse. Dette for at utstillere kan trekke dyr som kanskje er gått i felling, og kan sette inn dyr som ikke var påmeldt, men er i betre utstillingsform enn påmeldt dyr.

Eventuelt så kan en og annonsere om at antall dyr påmeldes innen frist, og excel liste sendes inn innen 2-3 dager før bedømmelse.

Vi gleder oss til en fin sesong, og ønske alle lykke til

 

Leave a Reply