Skip to main content
Nyheter

Rune Martens ble fylkesmester

By januar 14, 2023No Comments

Rogaland KAL arrangerte Fylkesutstilling på Forus travbane lørdag 14. januar 2023. 297 kaniner ble påmeldt, og dommerne Kjell Helge Jåtun, Bjørn Egeland, Roger Skjølås og overdommer Sturle Skeidsvoll fant fram til følgende:

Vinner og fylkesmester ble Rune Martens med tan og 382,5 p. Han har og utstillingens eneste 96 p, i ei tan hu. Arild Netland vise godt igjen han og, med å ta sølv og 4.plassen med sine flotte hermeliner. Inni mellom her så komme Magne Steinarsrud på en flott 3.plass med sine Thyringere. Her finner vi og utstillingens beste hann, en flott kar med 95,5 p. Beste junior blir Even Seland Nesse med fransk vedder og 285 p

Komplett katalog finner dere her

Vinner Rune Martens med BiS og Magne Steinarsrud som fikk BiM og kom på 3.plass

Leave a Reply