Skip to main content
Nyheter

Julehilsen fra Norges kaninavlsforbund

By desember 23, 2022No Comments

2022 er snart historie, og vi kan senke skuldrene litt og nyte noen fri dager. Vi har hatt en flott år, der vi igjen har fått lov til å hatt åpne utstillinger for publikum, uten restriksjoner. I 2021 ble det bedømt ca 2500 kaniner. I år har vi sett hele 3974 kaniner på våre utstillinger. Vi har snudd den senkende medlemstrenden, med å ha 38 flere medlemmer pr des 2022, kontra 2021. Takk til alle medlemmer som har stått på i det langstrakte landet med å formidle kaninsaken på en positiv måte. Alt fra dere som arrangere utstillinger,  jobbe med dyrevelferd, jobbe for å få flere medlemmer,  til dere som drive med digitalisering, reise land og strand rundt for å dømme eller stille dyr og til dere alle som har kanin som sin hobby. 365 dager i året. Dere gjør en forskjell for att vår kjære interesse holdes oppe, og inspirere andre.

Selv om vi nå kan roe oss ned litt i hverdagen, så må vi ikke glemme att dyra trenge like mye stell som vanlig. Bruk gjerne romjulen godt og sjekk om du har noen dyr for påmelding til utstillingen i Bergen eller i Oslo. For allerede 7/1 er det utstillinger på begge disse stedene. Påmeldingsfrist er 29/12 for Oslo og 30/12 til Bergen.

Disse 2 utstillingene er starten på året der vi skal feire oss selv, med 125 års jubileumsfest under LU/NM i Rakkestad hallen 24.-26. feb. Mer info om dette kan du se i Tk og på LU/NM 2023 siden på Facebook. Håper vi treffes der

Med dette så ønskes det aller beste for julen og det nye året.

Leave a Reply