Skip to main content
Nyheter

Dobbel opp for Roger Skjølås på Maura

By desember 11, 2022No Comments

Roger Skjølås stille 14 Blå Wienere, og 9 Wienere, 4 i viltgrå og 5 i svart. På disse så får han 2 dyr i 96p,  5 dyr i 95,5 og resten i 95. En fantastisk rekke i alle 3 variantene.  Dette resultere i første plass med dei blå og 382,5p og svarte i 381,5p på andre. plass.. Her er og BiS med ei flott hu i 96 p. Terje Engh er hakk i hæl, med hermelin viltgrå. Utstillingens beste hann finner vi blant Kristin Berg`s viltgråe hermeliner. Beste juniorer ble Syver og Petter Flatmo med dvergvedder blå og 284,5p. Dommere på utstillingen var Roger Skjølås, Johnny Lyshaug, Tor Gillerholtmoen og Svein Lundgren som overdommer. Vi gratulere alle med flotte resultat på årets siste utstilling.

Komplett katalog finner dere her

Leave a Reply