Skip to main content
Nyheter

Premiere – digital Nordisk kaninstandard

By oktober 22, 2022oktober 24th, 2022No Comments

I dag ble den digitale versjonen av Nordisk kaninstandard, Norsk versjon testet for første gang.  Datautvalget med Geir Klepaker i spissen har digitalisert hele standarden, og snart er den til salgs for alle kanin interesserte. Mer info om hvordan dette blir gjort vil komme. Den største fordelen med å ha den digital er at du alltid har oppdatert versjon, samt at det er enkelt å bla/ hoppe til det kapitlet som du ønsker. Alle dommere vil få innføring under neste helgs dommer konferanse, mens vi oppdrettere vil få se versjonen under LUU/NM på Varhaug i Varhaugshallen 11.-13.nov.

Dette blir bra

Johnny Lyshaug til venstre, og Thormod Saue gleder seg til å ta i bruk den digitale versjonen av Kaninstanderen

Leave a Reply