Skip to main content
Nyheter

Sesongen snart i gang

By august 21, 2022august 23rd, 2022No Comments

Då nærme det seg slutten av siste sommer måned, og september står for tur. Då starte utstilingene for alvor, og oppkjøring mot LUU på Varhaug i november, og LU i Feb-23. Først ut er Trøndelagen sin utstilling i Batnfjorsdøra 2.-4.sept. Påmelding innen 24/8.

14 dager etter det så er det Tønsberg sin tur, då dei arrangere åpen utstilling på Jarlsberg 16.-18. sept. Påmeldingsfrist her er 6/9.

Siste helg i september er det Jæren og Sandnes så arrangere sin årlige utstilling under Bjerkreimsmarken. Dette foregår på Vikeså 23.-24 sept. Nytt av året er at det skal arrangeres sprangriding for hest i hallen søndag, og vi avslutte vår utstilling lørdag. Påmeldingsfrist er 16/9.
Det blir kaninhopping i hallen lørdag

Info om alle utstillinger, og hvor du skal sende inn påmelding, finner du her

 

Leave a Reply