Skip to main content
Nyheter

Bli medlem i Norges kaninavlsforbund

By juni 11, 2022juni 12th, 2022No Comments

Vi ønske deg som medlem i Norges kaninavlsforbund. Vi har en spennende sesong forran oss med en toppet 125-års jubileums landsutstilling i Rakkestad i februar 2023 som høydepunktet. Bli med oss på denne reisen du og. Vi kjøre nå på med et skikkelig tilbud og en enkel innmelding. Om du har en kanin for kos, kaniner for selvforsyning, kaniner for kaninhopping eller ekstriørbedømmelse, så er NKF foreningen for deg.

Kontigent for nye medlemer settes nå til kr 400 for senior ( senior f.o.m. det året du fyller 18 år), og kr 200 for junior/fam medl. Og om ikke det var nok, melde du deg inn i dag, så er du medlem også hele 2023.

Innmelding gjør du enkel. betal inn til NKFs kontonummer: 5104 05 16763 eller Vipps til nr 505396. Send samtidig en mail til sekreter@kanin-nkf.net der du oppgir ditt navn, adresse, alder og mail adresse. Oppgi og hvilke lokallag som du ønske å være tilknytta til. Oversikt over lokallag finner du her 

Mer info får du også med å kontake NKF`s sekretær her

Tilbudet gjelder kun for nye medlemmer

Leave a Reply