Skip to main content
Nyheter

Årets første TK er på vei

By februar 7, 2022No Comments

Et rykende ferskt Tidskrift for Kaninavl er nå komt fra trykken, og snart på vei ut til medlemmer i NKF/lokalforeningene. Her kan vi blant annet lese om Alexandra Huseby Fosse som sammen med samboer har kjøpt et lite småbruk og er godt i gang med å lage kaninbur til de flotte dyra hennes. Referat fra alle utstillingen i Januar er også med. Andre stikkord er LU, kalsium, vann og dommerkonferanse. Kos dere med lesningen når det når din postkasse

Vil minne om att dere  må betale inn kontingent for å få tilsendt TK og få stille dyr på LU/NM. Har du betalt inn til din lokal forening? Håper alle blir med i et spennende 2022 fri for begrensninger og avlysninger. Og til alle lokal lag: flere av dere har ikke sendt inn liste over nye medlemmer. Dette ønskes inn innen i dag!

Leave a Reply