Skip to main content
Nyheter

Vinner av utstillingen på Tistedal ble Marit og Lars Ivar Haugo

By januar 29, 2022februar 6th, 2022No Comments

Østfoldmesteren ble kåret i dag i  Tistedal hos Kjell Frøyland. Dommere var Sindre Bergsagel, Gullik Klepaker, Roger Skjølås og overdommer Bjørn Egeland fant frem til mange flotte dyr. Og dei flotteste var i rasen Stor Sølv, og vinner  ble Marit og Lars Ivar Haugo. På sølvplassen kom Magne Steinarsrud med Thyringer. Jan Erik Baller fikk 3 plass med hermelin Viltgrå og ble og Østfoldmester 2022.  Best i Show gikk til en Fransk Vedder hann til Torgeir Vestenfor. BiM gikk til Alaska hu til Johnny Lyshaug. Beste juniorer ble Ingrid Vestad,og Ida Marita Bilden
Fjeld med Hermelin. Klasse G ble vunnet av Bjørn Petter Åsheim

Gratulere alle sammen

Komplett katalog ligger her

R-Premieliste-KlG

R-Premieliste-KlL

Leave a Reply