Skip to main content
Nyheter

LU/NM2022

By januar 27, 2022No Comments

LU/NM 2022!

Endelig avgjørelse er tatt! Og vi i Trøndelagen Kaninavlsforening kommer til å avholde LU/NM i Heimdalhallen 24-27. Februar. Det har vært noen lange og krevende uker/dager i uvisshet om vi kan avholde LU/NM som planlagt ut ifra smittesituasjonen. Restriksjonene gjør det fortsatt krevende, men vi ønsker å gjøre det beste ut ifra situasjonen, og følge de reglene som foreligger. Dette vil kreve at dere som deltakere også holder dere oppdatert på informasjon vi kommer med, og kanskje blir ikke gjennomføringen helt som normalt, men vi håper dere viser forståelse for det. Håper mange planlegger turen til Trondheim, og at vi sammen kan kose oss med kaninhobbyen. Det kan lønne seg å bestille hotell så fort som mulig, da der her er noe begrenset kapasitet. Det er da viktig at dere oppgir: TRØNDELAG KANINAVLSFORENING den 24-27 februar 2022 for at dere skal få bestilt.

Minner om at alle frister er 6. Februar, så dere har fortsatt goood tid! Annonse ser dere her

Minner og om at det kjøres transport fra Jæren via E39/E18 og oppover E6. Mer info om dette kommer

Leave a Reply