Skip to main content
Nyheter

Rune Martens vinner på Varhaug

By januar 22, 2022januar 23rd, 2022No Comments

Rune Martens vinner årets fylkesutstilling som Jæren og Sandnes KAL arrangerte i Varhaugshallen 22/1-22.  Han fikk og BiS med ei tan hu. Arild Gundersen blir nr 2 med Belgisk hare og Leiv Petter Torsen tar en fin bronseplass med Hvit Land. Dommere på utstillingen var Johnny Lyshaug som overdommer, Roger Skjølås, Sindre Bergsagel, Kjell Helge Jåtun, Bjørn Egeland og Sturle Skeidsvoll. BiM går til en hermelin han til Terje Engh. Beste junior blir igjen Sina Ødegård med Dverg hare 285,5 p

Gratulere alle sammen med flotte resultat

Komplett katalog ligger her

 

Bueformen gir et bilde av uendelig rekke

Bedømelsen er i gang

Dommerene diskutere

Elin Stangeland har igjen laget et meget flott premiebord

Leave a Reply