Skip to main content
Nyheter

Venneaften Lørdag under LUU/NMen

By oktober 27, 2021No Comments

Norges kaninavlsforbund innvitere til Venneaften lørdag 6/11-21kl 20 på hotel Fugl Fønix, Etne i forbindelse med LUU/NM2021

Det blir servert koldtbord, så her er det noe for en hver smak.  495 kr pr person som betales rett til hotellet. Påmelding til Kristin Berg på sms 481 14 973 , rbkfrode_fan@yahoo.no eller messenger.

Frist for påmelding er satt til  lørdag 30/10 kl 17. Beklager  kort frist.

Lotteri

Samtidig så vi har vennefesten så ønske vi å ha et lotteri. Det vil utføres likt som sist, eletronisk trekning etter maten lørdag kveld. Dette gjorde vi under LUU i Varhaugshallen, med god suksess. Dvs at alle, selv om dei ikke er på festen kan kjøpe lodd. Pris er kr 10,- pr stk. Send inn på vipps beløpet som du ønske å kjøpe for, og merk med loddsalg LUU, så legges dine lodd inn i trekningen. Vipps nr er 95930906. Vi hadde og satt pris på om lag/foreninger hjelpe oss med en premie eller 3 til vårt lotteri. På forhand tusen takk alle sammen

Leave a Reply