Skip to main content
Nyheter

Storeslem til Christine Louise Midtun

By september 25, 2021No Comments

Endelig kunne vi igjen få arrangere vanlig utstilling med publikum. Flere 1000 er innom på den årlige Bjerkreimsmarken som blir arrangert siste helg i september på Vikeså. Samtidig med vår utstilling så ble det arrangert NM i saueklipping i samme hall, så standen vår ble godt besøkt. 48 katalog nr ble påmeldt, hele 34 hermeliner. Dommer Kjell Helge Jåtun fant frem til mange flotte dyr. Blant annet 2 hermelin hoer vilt/jerngrå til Christine Louise Midtun ble bedømt til 95,5p. En på 75 mnd og en på 7. Den unge damen stakk av med tittelen «Best I show». Beste hann kommer også fra samme oppdrettet. Og i tillegg så vinne Christine Louise hele utstillingen. Gratulere også til Arild Netland og Tore Hadland med 2. og 3. plass. Beste junior blir Sina Ødegård på 4.plass

Katalog med premieliste finner du her

Christine Louise Midtun gjør storeslem. Hun vinne, tar BiS og BiM. Gratulere

Leave a Reply