Skip to main content
Nyheter

LU/NM2022 Heimdalshallen, Trondheim 24.-27.februar

By juli 12, 2021No Comments

Det er med stor glede at vi nå kan avsløre at LU/NM2022 vil bli arrangert i Heimdalshallen, Trondheim 24.-27.feb 2022.   Heimdalshallen ble også benyttet under LU/NM 2019, og er en kjent arena for oss. Hallen ligger sentralt like sør for Trondheim. Hallen består av to haller, hvor kaninhoppingen vil bli holdt i den ene hallen, mens utstillingskaninene blir stående i den andre. Hallen har også egen kiosk, men muligheter for å sitte ned å ta en kopp kaffe.
Hotell vil bli annonsert når avtaler er i orden.

Arrangør er Trøndelagen Kaninavlsforening

NM i kaninhopping blir holdt av hoppeklubbene Gauldal Hoppeklubb, og Steinkjer Kaninklubb. De er to aktive klubber som sammen vil gjennomføre et bra NM i kaninhopping i Kroket Elite, Kroket Veteran, Høyde Elite og Kombi. «

Leave a Reply