Skip to main content
Nyheter

Dverg Hare til topps i Bergen

By mars 20, 2021No Comments

Årets andre Vestlandsutstilling ble arrangert av Bergen og Omland Kaninalslag 19.-20. mars i trygge og koronavennlige lokaler på Straume på  Sotra. Det ble påmeldt 141 dyr i klasse A og 15 i klasse C1.1. Dommere Johnny Lyshaug, Bjørn Petter Åsheim og Kjell Helge Jåtun fant frem til mange flotte dyr. Junioren Sina Ødegård vinne utstillingen med Dverg hare 1,3, og 381,5 p. Hun får og utstillingens beste hu. For beste han, og «Best in show» tar Johan Viker med Belgisk Hare. Han kommer og på 2. plass. Bronse går til Johnny Lyshaug med sine Alaska. Vinner i klasse C blir Ingvild Sundgot med Hermelin White i 95,5. 2 plass her går til John Reidar Breivik som stille en Bourgonge og får 95,5 p på denne. Gratulere alle med flotte resultat, og takk til Bergen og omland kal for godt gjennomført utstilling

Komplett katalog finner dere her

Vinner klasse L og BiM Eier Sina Ødegård

BiS Eier Johan Viker

Leave a Reply