Skip to main content
Nyheter

Årets utstiller konkurranse utvides, og avsluttes under LU/NM 2022

By mars 18, 2021No Comments
NKFLogo

Sportsutvalget har diskutert hva vi gjør i forhold til årets utstiller konkurranse da statuttene dessverre ikke inneholder noen forbehold om Covid 10 eller andre uforutsette hendelser.
« Konkurransen varer ifra første utstilling etter LU/NM, til LU/NM kommende år» Er det som står.

Vi har dermed landet på at vi utvider sesongen, og la den gå frem til LU/NM 22. Dette pga at vi ikke får avsluttet på vanlig måte med en LU/NM (som statuttene sier vi skal), og får gjennomført den formelle utdelingen. Og at det har vært få tellende utstillinger i konkurransen. Spesielt gjelder det da årets utstillerforening hvor vi bare har fått gjennomført «en omgang».

Det hadde vært fristende å bare satt en strek å begynt pånytt også, men vi ser for oss at det også for denne sesongen vil konkurransen være noe redusert med tanke på antall utstillinger, så da er det greit å slå disse sammen. Det er sikkert flere andre argumenter både får den ene og den andre veien, men denne gang ble avgjørelse slik.

 

Egen årets utstillerkonkurranse for juniorer! Sportsutvalget prøver å sette i gang en egen konkurranse for juniorene. Sesongen starter NÅ, og avsluttes ved LU/NM 2022, og følger dermed de andre konkurransene med tanke på tidsperspektiv. De tre beste juniorene på lista får poeng ut ifra den ordinære tabellen 24p for 1 plass, 18 for 2 plass og 12 for 3 plass i klasse L (og halvering av poeng i klasse A/B) og 5 for BIS og 3 for BIM.

 

Hilsen sportsutvalget

Leave a Reply