Skip to main content
Nyheter

Resultat fra Vestlandsutstillingen

By januar 10, 2021No Comments

Bergen og omegn KAF arrangerte sin årlige Vestlandsutstiling på Fjell Skole. Dessverre lukket og låst for publikum, men bedømmelse ble gjennomført på beste vis i disse tider. Dommere Sturle Skeidsvoll, Roger Skjølås og overdommer Tor Gillerholtmoen fant mange fine dyr. BiS og vinner av utstillingen gikk til Bjarne Øygard. Han stille med 10 liten sølv og får 2 stk i 96p, 2 stk i 95,5 , 5 i 95 p og 1 i 94,5. Meget flott rekke. 2 plass går til Jonny Kirkebirkeland med Dverg vedder. Kun 0,5 p bak vinneren. Bronseplassen går og til liten sølv, og eier Sturle Skeidsvoll. BiM ble en hann i rasen New Zealand Red til Stian Andre Moldskred. Gratulere alle med flotte resultat

Katalog med resultater Vestlandsutstillingen 21

Roger Skjølås har funnet en flott kanin

Leave a Reply