Skip to main content
Nyheter

Årets utstiller konkurranser

By november 16, 2020No Comments

Etter en usikker tid, om vi i det heletatt fikk avholdt Landsutstillingen for ungdyr pga Covid 19 kunne vi endelig ta turen til Varhaug. Tusen takk til Jæren og Sandnes som var tøffe nok til å gjennomføre, og fikk holdt ei flott utstilling til tross for visse restriksjoner. Mange oppdrettere har brukt tida godt, og har fått frem gode dyr denne perioden. Aller best gikk det for Roger Sjølås som vant, og ikke nok med det, men han tok også Best in Show og best i motsatt som ga mange poeng i Årets utstiller konkurranse. Nr 2 ble Rune Martens med sine Tan, og nr 3 Johnny Lyshaug med Alaska. Gratulere alle tre! Vi i sportsutvalget har valgt å videreføre konkurransen som normalt, med gjeldene regler til tross for at sesongen blir litt amputert. Så krysser vi fingrene for at kommende utstillinger kan gå som normalt.

Roger Sjølås 61
Terje Engh 30
Rune Martens 30
Johnny Lyshaug 25
Ingrid Harmens 24
Magnor Ølberg 20
Roger Nesvik og Heidi Jebsen 15
Arild Netland 15
Stensland og Ødegård 9
Karl Meinhack 8
Torgeir Vestenfor 5
Magne Steinarsrud 3
Anne Lise og Kåre Tvedt 2
Knut Harald Trinterud 1

Mvh Sportsutvalget v/Kristin Berg

Lagkonkurranse etter LUUNM2020

Leave a Reply