Skip to main content
Nyheter

Då er påmeldingen til LUU/NM åpnet

By oktober 4, 2020No Comments

Då har vi åpnet påmeldingen til LUU/NM2020 i Varhaugshallen, 6.-8. nov. Se vedlagt annonse for info om påmelding både for utstilling og hopping. Det er og lagt inn en teller her på hjemmesiden som hele tiden vil vise antall påmeldte kaniner.

Vi har god dialog med kommunen ang å arrangere LUUen, og fått tommel opp fra kommuneoverlegen. Vi har satt opp en plan for gjennomføringen av LUUen. Forholde smittesitusjonen seg slik som nå, så blir det LUU/NM i nov. Men som vi alle vet så kan ting fort snu, og blir det slik at arr må avlyses etter påmeldingen, så vil vi refundere alle innbetalte påmeldingsavgifter.

Som en del av plan for gjennomføring så må vi ha kontroll på hvem som er inne i hallen til en hver tid. Vi komme til å bruke en app som heter «AppReg» for registrering. Ønske att alle som har mulighet, laste denne ned i forkant. Då vil inn og ut registrering gå enkelt. Appen lagre alle som er i hallen i helgen. Hvis det skjer noe i etterkant, så kan helsemyndighetene logge seg inn på appen og sjekke hvem som har vært der. Vi som arrangør har ikke denne tilgangen

Mer info kommer etterhvert…., velkommen til Jæren, Varhaugshallen på Varhaug og Hotel Jæren på Bryne

LUUNM2020 Annonse

AppReg:

Leave a Reply