Skip to main content
Nyheter

LUU/NM2020

By august 28, 2020No Comments

Vi i Jæren og Sandnes KAL er godt i gang med planleggingen av sesongens første landsutstilling. Vi gleder oss til å huse landes beste kaniner i helgen 4.-6. nov i Varhaugshallen. Dette er ny hall i LUU/NM sammenheng, men vi har arrangert 2 lokale utstillinger her før, siste i lag med fjørfeklubben i Rogaland i januar som en FU. Nå kjøre vi på med en LUU/NM og i denne flotte og lyse hallen. Å arrangere et så stort arrangement krev en del planlegging, men og en del jobbing på selve helgen. Særlig lørdag er krevende med mye arbeid i kiosk, mat til dommere og hjelpere, samtidig så bedømmelsen går av stabelen. Hadde vært flott hvis noen kunne hjulpet til med enten bæring eller på kjøkkenet. Ved bæring ta kontakt med Kjell Helge Jåtun på tlf 97531571 eller kjell.helge@kleppnett.no.   Kjøkken: Kontakt Elin Stangeland på tlf91559244 eller mailto:jennista@online.no  Vi følge Corona utviklingen tett, og kommer til å arrangere denne utstillingen i henhold til gjeldene regler i perioden. Vi i styret følget dette tett, som vi alle gjør. Vi har og god dialog med hotellet.

Snakkes på Varhaug i november

LUUNM2020 Annonse

Leave a Reply