Skip to main content
Nyheter

Planlegging av LUU/NM 2020 er godt i gang

By juni 28, 2020No Comments

Jæren og Sandnes KAL skal som kjent arrangere LUU/NM2020 i Varhaugshallen 6.-8. nov. Dette er en hall som ligger i tettstedet Varhaug, kun 17 km fra Bryne og Hotel Jæren. Varhaug Idrettslag har som motto «Norges råeste idrettslag» og har et meget flott anlegg i tettstedet som huser kommunens rådhus. Det er 2 handball haller, 2 11-er kunstgrasbaner, 4 stk 5-erbaner og flere 3-er baner. Disse også på kunstgras. Det er eget treningssenter og klatrepark. I august så vil ny VIP tribune åpnes, selv om lagets A-lag spiller i 4.div. Det er og i disse dager i gang med å legge tartan dekke, løpebane rundt den ene kunstgrasbanene. VIL satse og på E-sport, og har et eget rom med topp moderne maskiner til dette formålet.  Over halvparten av innbyggere på Varhaug er medlem i idrettslaget. Se mer på vil.no for mer info.

Varhaug idrettspark, Varhaugshallen til venstre

JOSK har arrangert 1 lokal og 1 fylkesutstilling i Varhaugshallen tidligere, og sistnevnt i lag med Rogaland Fjørfeklubb. Hallen har store innganger i hver ende, og meget god og stor parkeringsplass rundt hele hallen. Hallen er fra 1975, men ble totalrenovert for 2-3 år siden, og fremstår i dag som ny.

Overnatting vil vi i år tilby på nyoppusset Hotel Jæren mitt i Bryne. Hotellet med 52 rom har vært stengt i over et halvår, og fremstår som nytt. Vi har fått gode priser på overnatting, og det er bare til å starte bookingen. Se vedlagt folder for mer info om hotellet. Vi vil også arrangere en sammenkomst lørdag kveld på hotellet. 2 retters til kun kr 295,- Priser på overnatting er: Enkelrom kr 795,- pr natt, dobbelrom kr 900,- pr natt pr rom. Mulig og for ekstrasenger kr 200 pr seng pr natt. Oppgi kode : Kanin ved bestilling. Dette gjøres direkte med hotellet på tlf 51771100.  Bestilling av middag lørdag kveld tas med Arild Gundersen på tlf 99244614 eller arild.gundersen@aarbakke.no Hotellet holder av rom til oss frem til 23/10. Etter det så holder ikke hotellet av rom til oss lenger, men eventuelle ledige rom kan bestilles

Mer info om hotellet her: Hotel Jæren, LUU/NM2020 hotellet

 

Vi vil komme med mer info etterhvert

Velkommen til Jæren og LUU/NM 2020

 

 

Leave a Reply