Skip to main content
Nyheter

Arrangør av LUU/NM2020 er klar

By februar 22, 2020No Comments

Under forbundstinget ble søknad om LUU/NM2020 innlevert av Jæren og Sandnes KAL. Dei ønske å arrangere LUU/NM2020 i Varhaughallen, Varhaug, 6.-8. nov 2020. Søknaden ble klappet igjennom, og vi gleder oss til utstilling på Jæren.

Jæren og Sandnes KAL har arrangert 2 lokalutstillinger i denne flotte hallen, og det er god plass til en LUU og her. Hallen er en del av Varhaug idrettslag som er privat eid. På området finns det og 2 kunstgrasbaner, 4 stk 5-er baner og 6 3-er baner, samt enda en handballhall og klatrehall. Det er store parkeringsmuligheter på området. Varhaug er en tettsted med togforbindelse på Jæren med ca 3000 innbyggere. Varhaug idrettslag har over 1600 medlemmer. Det er ca 17 km fra hallen til hotel på Bryne

Jæren og Sandnes KAL ønske alle velkommen til Varhaug i november

Leave a Reply