Skip to main content
Nyheter

Ny Engelsk Schecke i Best I Show

By januar 25, 2020januar 26th, 2020No Comments

Siste utstilling før LU/NM2020 ble arrangert av Jæren og Sandnes Kaninalslag i lag med Rogaland Fjærfeklubb sin «Rogaland open» i Varhaugshallen 25.-26. januar. Det ble en flott utstilling med mye publikum. Tor Gillerholtmoen, Bjørn Egeland, Sturle Skeidsvoll og overdommer Odd Einar Lundervold fant frem til mange kvalitetsdyr. Magnor Ølberg vinne igjen med sine flotte Taner. Han får og BiM med utstillingens beste hann. Jarluf Lomeland tar en flott 2.plass med Hermelin og Arild Gundersen havne på 3.plass med Belgisk Hare. Best I Show går til ei flott Engelsk Schecke ho i 96 p til Tore Hadland. Beste junior går til William, Mathias og Kaia Lundervold med rex dalmatiner

Komplett katalog_Varhaug 2020

Leave a Reply