Skip to main content
Nyheter

Resultat Hovedutstillingen 2019 Trøndelagen

By november 24, 2019No Comments

Då var Trøndelagen KAF sin hoved utstilling historie. Det ble en flott utstilling med 262 dyr i 20 raser. Dommerne Tor Gillerholtmoen, Snorre Jacobsen, Per Egil Hagen og Thormod Saue (overdommer) fant frem  mange flotte dyr, deriblant 3 dyr i 96 p: En liten sølv hann fra Bjarne Øygard, og 2 hermeliner fra Kristin Berg. Hermelinene ble BiS (svart) og BiM (viltgrå). Bjarne Øygard vinner klasse A med 287 p, mens Kristin tar 2 og 3 plass. Ingrid Harmens vinner klasse B med Alaska 286 p. Kristin vinner og klasse G, mens Anne Lise og Kåre Tvedt vinner klasse E. Gratulere alle samme

(Katalog finner dere under «medlemsresurser/utstillingskataloger»

Resultatlister:

R-Premieliste-KlA Gåsbakken

R-Premieliste-KlB Gåsbakken

R-Premieliste-KlG Gåsbakken

Leave a Reply