Skip to main content
Nyheter

Oslo Pet Show

By september 14, 2014No Comments
dv 955

Oslo Pet Show er nå blitt historie og vi kan melde om en flott helg på stand for NKF. Vi hadde mange besøkende innom standen for å klappe på kanin, og hopperne hadde god plass for å holde konkurranser på.

På utstillingen var det påmeldt 67 dyr i mange forskjellige raser, vinner av utstillingen ble Bente Torland med sine angora, den ene ble også best i motsatt og utstillingens beste hann. Best in Show gikk til Espen Klepaker sin flotte dvergvedder hue på 95,5 poeng. Dommer var Tormod Saue, som tok seg god tid og gjorde en flott jobb med å finne de beste kaninene.

 

Takk til alle som bidro til at det ble ei bra helg, og gratulerer til vinnerne!

 

 

dv 955

angora 955

 

 

per

 

petshow

 

 

 

 

Leave a Reply